За VipTherm

За нас и нашата дейност

Фирма ВИП ТЕРМ ООД е създадена през 2002 година, като приемник на фирма ВИП – ИЦ ЕТ (основана през 1991 година). ВИП ТЕРМ ООД е търговска фирма предлагаща на българския пазар богат асортимент от изделия и оборудване за изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации.

Благодарение на квалифицираните си специалисти и богатия опит придобит от дългогодишната дейност, фирма ВИП ТЕРМ ООД осигурява високо ниво на обслужване, коректно отношение, индивидуално внимание и професионално ориентиране на клиентите и партньорите при избора на определен вид инсталация и взимане на най-правилно решение за всеки един отделен случай.

Предлагането на продукция и услуги с високо качество и получаването на положителни отзиви от нашите клиенти и партньори се явяват основна цел в дейността на фирмата.

Освен предлагането на качествени, високотехнологични изделия и оборудване, отговарящи на изискванията на българските и европейски норми и стандарти, ВИП ТЕРМ ООД извършва проектиране и монтаж на отоплителни и водопроводни инсталации, сервизно обслужване и доставки.

ВИП ТЕРМ ООД представя на българския пазар изделия и оборудване за отоплителни и водопроводни инсталации на следните производители:

Bianchi F.lli

Bonomi Services

FV – Plast

Omec

Radiatori 2000

Rinaldi i Pettinarili

Zenner

SunSistem

Viadrus